Op bedrijfsbezoek bij De Korenhalm

In onze onthaalruimte ontvangen we passanten die een ijsje wensen te proeven. We bevinden ons tussen knooppunt 42 en 43 van het uitgewerkte Fietsnetwerk van West-Vlaanderen of de Graanroute. Ook de Moerenroute passeert niet zo ver van onze hoeve. Op het traject staan pijltjes die de weg naar onze hoeve aanwijzen. Openingsuren: in de zomer elke namiddag, ook op zondag.
Ook kan het zaaltje gehuurd worden voor privé-feesten. Alles is er aanwezig, voor drank en eten moet je zelf zorgen. Als je meer info wenst, mail ons >

We zijn ook aangesloten bij het netwerk voor bezoeken van scholen aan de hoeve. Zie hiervoor ook > landbouweducatie.be
Iedereen is welkom en bij een voorafgaand gesprek stellen we in samenspraak een programma op en leggen we vast welke thema’s we aansnijden.

Hoeven om te proeven :
In de maanden juli en augustus organiseert de Dienst van Toerisme bezoeknamiddagen op maandag 17 juli 2006 en woensdag 16 augustus 2006 om 14 u. stipt. Op die dagen is iedereen welkom om met de nodige uitleg de handel en wandel van onze boerderij te ontdekken. Een proevertje sluit de namiddag af. Wees op post. De deelname bedraagt 2.50 € per persoon.

Openingsuren : elke dag van 9 tot 12u en van 13.30 tot 19u behalve op donderdag en zondag.
In de zomerperiode enkel donderdagvoormiddag gesloten tot 13.30 u.


Tel. 058-298 338 / / © De Korenhalm, Alveringem / Comsa!